Faste ydelser

Konceptudvikling, projektledelse og produktion

Gode ideer og indhold på tværs af platforme

Jeg er ekspert i at lave indhold på tværs af platforme, og er vant til at løse opgaver i hele landet for mediehuse, kulturinstitutioner, fonde og kommercielle partnere. 

Jeg kan både komme ind, når ideen allerede er på plads og skal blive konkret og realiseres, eller når I blot har nogle drømme eller en strategi, som I gerne vil se realiseret i virkeligheden. 

Jeg kalder ofte det jeg laver for Social Storytelling. I det ligger der, at jeg gerne involverer modtagerne i selve skabelsen af indholdet, at jeg ofte tænker i at ændre modtagernes adfærd til noget bedre, og at projektet, eventet, fællesskabet eller hvad vi nu laver, skal generere en masse gode historier. 

Jeg kan bedst lide - og har bedst erfaring med - at lave projekter, der kobler en digital fascination og en digital verden - med fysiske møder. Det er ofte der magien opstår, og der hvor det hele giver mening.

 

Alle mine ydelser kan skaleres og tilpasses jeres behov, og jeg tilbyder alt fra gode råd og ideer til den fulde enterprise, og kan både indgå i kortere og længere samarbejder og kan skalere op og ned efter ønsker og budget. 

 

KONTAKT MIG med jeres ønsker og så lad os tage en snak om mulighederne. 

Foredrag

 

Jeg holder bl.a. foredrag og inspirationssnakke om:

- Social Storytelling som en metode til at skabe værdi: 10 gode råd til at skabe værdi

- GrillTennis og personlig branding: Få succes ved at nørde igennem

- Hobby med job i

- Sådan overlever du dit første år som selvstændig

KONTAKT MIG

tag kontakt nu!

OleHuld&
København + resten af landet

Tel: (+45) 42456270

hello@olehuld.dk

  • Facebook
  • LinkedIn

2018 OleHuld&