olehuld& DE GODE IDEER 

Du har nu frivilligt klikket dig herind for at få lidt mere at vide om mig.

 

Jeg er en konceptudviklende producent og projektleder med ekspertviden om social storytelling, indhold på tværs af platforme, communities og ikke mindst - min kæphest: hvordan man kobler sin digitale fascination med det analoge og med fysiske møder i virkeligheden. 

Jeg ejer firmaet OleHuld& De Gode Ideer, der laver konceptudvikling, events og alverdens forskellige projekter. Før jeg startede som mig selv i 2017 var jeg på DR i 13 år.  

Gennem de sidste mange år har jeg bl.a. samarbejdet med DR, TV 2 Regionerne, Realdania og stort set alt der kan krybe og gå af kulturinstitutioner, biblioteker og skoler. 

Jeg (og mit team) har bl.a. vundet priser for bus-projektet Næste Stop Hjem (Next Stop Home), fotoprojektet Vi Elsker Hvor Du Bor og sportskonceptet GrillTennis.

OleHuld&...

Jeg arbejder både som freelanceansat, TBA-ansat, konsulent, underviser, foredragsholder og workshops-moderator. Ofte løser jeg opgaver sammem med mit team - eller netværk - som bl.a. består af interaktions-, multimedie- og oplevelsesdesignere, grafikere, virtual reality-specialister og video- og still-fotografer.

 

Jeg sætter holdet efter den enkelte opgave, hvilket betyder, at jeg kan skræddersy præcis den sammensætning af spidskompetencer, der skal til for at løse den enkelte opgave. 

Jeg påtager mig gerne den fulde enterprise og ønsker både at indgå i kortere og længere samarbejder.

 

Se mere under YDELSER, hvis du kunne tænke dig at få min hjælp til en opgave.

KONTAKT MIG

tag kontakt nu!

OleHuld&
København + resten af landet

Tel: (+45) 42456270

hello@olehuld.dk

  • Facebook
  • LinkedIn

2018 OleHuld&